HelloTV, BarbecueShop en Playseatstore, drie heel verschillende formules van dezelfde organisatie: New Retail Company. De drie winkels onderscheiden zich door een gedeelde visie. Online en in onze fysieke winkels draait namelijk alles om klantcontact. Want alleen wanneer je met je klant in gesprek gaat, ontdek je welk product voor hem of haar de beste is. Omdat het past bij het leven van je klant, de specifieke wensen en de manier waarop het product gebruik wordt.

Onze organisatie is opgericht in 2004 met de lancering van PlatteTV. We hebben echter al veel langer ervaring in de consumentenelektronica. In 1965 opende onze eerste winkel onder de naam Fotobouw de deuren in Arnhem. Inmiddels hebben we meer dan 200 medewerkers in dienst, twaalf fysieke winkels en vier webshops. Al onze activiteiten worden gecoördineerd vanuit het hoofdkantoor in Arnhem en ons logistieke centrum in Doetinchem.

Onze 13 winkels vind je in Amsterdam, Breda, Den Bosch, Doetinchem, Duiven, Eindhoven, Groningen, Naarden, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zoeterwoude. Beleving staat voorop. De TV’s, BBQ’s en Playseats staan bij ons on display, in een inspirerende omgeving. Dat betekent dat klanten alle specifieke eigenschappen van de toestellen zelf kunnen ervaren. Vanuit het simpele principe: eerst zien dan kopen.