Per direct draagt Create2Fit, het webwinkelbedrijf van Marc Koster en Tom Coronel, hun onderneming over aan PlatteTV. Create2Fit bestaat uit 6 webshops waaronder Televisiewinkel.nl en Barbecueshop.nl. Begin deze maand werd faillissement aangevraagd door Create2Fit. De verwachting van PlatteTV is dat zowel de fysieke winkel in Naarden als de webshops in februari weer openen. Tom Coronel, ondernemer en autocoureur: “Prachtig om te zien dat 15 jaar input toch gewaardeerd wordt door een partij als deze, PlatteTV is nog steeds groeiende in onze branche en is voor mij een logische overnamekandidaat.”

New Retail Company, de organisatie achter PlatteTV, kijkt uit naar de toekomst en haar uitbreiding. De vestiging in Naarden, de negende winkel voor New Retail Company, past goed in de centrale strategie naar een groter landelijk dekkend netwerk. De organisatie specialiseert zich in drie multichannel stores: PlatteTV, AllesvoorBBQ en PlayseatStore. Evert C. Meeuwissen, Algemeen Directeur: “Deze mooie overname brengt onze doelstelling tot marktleider TV en BBQ in een verdere stroomversnelling.”

PlatteTV houdt zich sinds 1965 bezig met de verkoop van consumentenelektronica en het succesvol ontwikkelen van de meest passende en vooruitstrevende oplossingen voor alle innovatieve consumentenvraagstukken met betrekking tot consumentenelektronica. PlatteTV heeft in de loop der jaren een schat aan ervaring opgedaan en zich ontwikkeld tot een moderne speler binnen de markt consumentenelektronica in zowel “Offline als Online”.